Kontaktirajte nas ->

BlaM Technologies - Blog

Zadnje novice, trendi in triki iz sveta binarnih števil.

Digitalizacija - nujno zlo za preživetje na trgu?

Zadnja leta govorimo o tako imenovani digitalni transformaciji, ki je z napredkom tehnologije spremenila marsikateri delovni proces. Digitalna tehnologija se je integrirala v vsa področja poslovnega procesa in spremenila način, kako podjetja delujejo in rešujejo zahteve strank. Digitalizacijo na prvo mesto postavlja vse več podjetij, težava se pojavi pri stroških in posledično tudi uspešnosti digitalne preobrazbe, predvsem pri manjših podjetjih.

Za lažje uvajanje digitalnih procesov v vsakodnevno poslovanje sta Slovenski podjetniški sklad in DIH Slovenije ponovno odprla možnosti sofinanciranja preko vavčerjev za digitalni marketing. V katalogu strokovnjakov najdete tudi nas in naše storitve.

Avatar objavil BlaM v Tehnologija 01.06.2020

Vavčer za digitalni marketing: Izkoristite možnost sofinanciranja izdelave spletne strani, spletne trgovine, aplikacije ali rezervacijskega sistema

Si želite povečati svojo konkurenčnost na spletu? Za vas imamo odlično priložnost. DIH Slovenije in Slovenski podjetniški sklad sta ponovno odprla prijave na vavčerje za digitalizacijo podjetij. Vavčerji z možnostjo sofinanciranja (do kar 60% vrednosti projekta) ključnih področij digitalizacije so dobra spodbuda za podjetja, ki želijo povečati svojo prisotnost na digitalnem trgu. Ker izpolnjujemo vse strokovne kriterije in zahteve, ki so jih postavili na DIH-u, smo v katalogu tudi ekipa BlaM Technologies.

Več o možnostih prijave in sodelovanja z nami si preberite v nadaljevanju.

Avatar objavil BlaM v Ugodnosti 27.05.2020

Kaj je SSL Certifikat in zakaj ga potrebujem?

Vse pogosteje slišite besedo SSL certifikat? Se pogosto sprašujete kaj je SSL certifikat in ali ga vi sploh potrebujete?

Uporaba certifikatov je postala skorajda nuja. V prispevku bomo na kratko pogledali, kaj je SSL certifikat, kakšne vrste certifikatov obstajajo in kje ga lahko pridobimo.

Ste vedeli, da je večina spletnega prometa danes kriptirana? Da boste lažje ohranili korak s časom, smo za vas pripravili kratek vodič o certifikatih,

Avatar objavil BlaM v Tehnologija 18.03.2018